Instagram

torsdag 3 juli 2014

simSM är igång

Onsdagskvällen bjöd på sol till invigningen av sim SM. 70 klubbar har kommit till start i simningen. Simningen ingår i sm-veckan i vilken det är 41 sporter som har sitt årliga sm.




För det musikaliska delen av invigningen stod State of drama för. Inramningen skötte publiken och solen.






Om onsdagen bjöd på sol så var det regn som bjöds på under torsdagen. Tro nu inte att simningarna regnade bort för det.
Uddevalla hade riktigt bra försökssimningar på morgonen. vilket resulterar i många finaler till eftermiddagen.
Vi började dagen lite friskt med att ha massagebänken utanför tältet. Palmen konstaterade snart att det nog var bäst vi flyttade oss in tältet. När det var dags för Noa på bänken tyckte han allt att vi borde flytta in i värmen. Måste säga att jag är mycket nöjd med det förslaget, varmt inget regn.






Vad et gäller den viktiga biten som mat tex så kan jag berätta att det var hotell frukost utan bacon idag?????????? Hur tänkte dom nu??? det har sina fördelar, fanns de som fick lärt sig att man kan tillaga bacon i micron.. Nu gjorde vi intre det men tanken fanns. Så var det detta med äggröran, På DM när vi bodde på grann hotellet så vart det socker i äggröran en morgon. Här var det inget, jo självklart ägg ( hur tänkte ni nu? hade det inte ens varit ägg i hade det ju inte varit något?)
Nu håller vi tummarna för att frukosten i morgon är sådär bra som den alltid brukar vara, riktig och välsmakande.
Rikligt och välsmakande har de övriga måltiderna på hotellet varit. Fins fisk och kött att välja på till middag och ett mycket väl tilltaget salladsbord.

Nu har vi funderat lite kring uppstarten av sm. I morgon är en ny dag med nya simningar. Johan skall göra sin debut i mästerskapet. Noa sticker iväg mot Holland i morgon, han börjar med lite uppladdning i Malmö med landslaget.
Nu laddar vi för morgondagen så ses vi på en dator nära dig

Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar