Instagram

söndag 6 juli 2014

SM söndag skrällarnas dag

Söndag och dagen då det oväntade händer. Andra klubbar simmare börjar bli trötta och har mentalt redan börjat åka hem. DÅ är vi där och skräller till!

Dagens första skräll stod hotellet för. Det var salt i äggröran idag. Första dagen den smakande något. Frukost skräll två var det fanns pannkakor :):) ni hör ville  bra början på en dag som för övrigt bjuder på en strålande sol.Vid lunchen idag lämnades cyklar och rum tillbaka eftersom vi inte behöver dessa längre. Det har varit mycket välplanerat undermästerskapet med mat och förflyttningar mellan tävling och boende. Ossian kanske inte håller med i detta riktigt. Pratade med Ossian och han såg glad ut och tyckte det bättrade sig bra i armen.


Vid grabbarnas bord var det lite extra grabbigt under lunchen då det mättes musklers omkrets. Kom önskningar från tränarnas sida att resultaten skulle tillkännages här på bloggen. 


Har funderat över varför det har varit kravallstaket vid Uddevallas tält???

Nu skall är det dags för sista passet. Jesper Svensson inleder för oss med 200 me Jesper Jonsson 200 fritt, Gulliver 200 bröst och sedan avslutar vi dagen med ett lag på 4x100 fritt.

Nu kör vi


Jesper simmade hem ett silver på 200 fritt


Sara fortsätter glänsaSjödin kassaskåps säker

Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar