Instagram

söndag 8 juni 2014

DM söndag

Ett soligt DMDenna bilden är från igår. Så här mycket moln var det nog inte på hela dagen idag. Flera av oss i truppen har fått något rödare hud fläckvis än vad vi tänkt oss. Det är nackar och pannor som lyser rött. Lena var snäll och lånade ut lite solskydd till mig. Det var faktor 50 så jag tror nästan jag blev lite ljusare  hyn idag ;-) Tack Lena.
Gabriella var snäll nog att stå för under-hållningen för simmarna som låg på bänken hos mig.


Idag smakade äggröran mer som den brukar smaka. Det var istället leverpastejen som ratades idag efter att Anton och Dennis diskuterat smaken på den.

Lunchen idag bestod av köttbullar vilket var mycket uppskattat av simmarna. Simmarna har varit mycket nöjda med maten under tävlingarna vad jag har hört.

Så nöjda medaljörer, tror att Frida var gladast för Amandas medalj.... 


Mattias sopade hem en hel rad med medaljer


Frida var på topp hela helgen


Anton funderade lite över sin medaljskörd vilken han inte var riktigt nöjd med. Bilden här stämmer inte för så fundersam och att det bara är en medalj stämmer inte. Anton dukade upp en rad med medaljer på bänken och bestämde han skulle bättra på den till SM.Angelica tror jag inte kunde ha det bättre.

Var det något som också var bättre så var det söndagens middag som blev thaibuffe tvärs över gatan. Buffe var perfekt för en hungrig massör, ops och självklar hungriga simmare som presterat på topp i dagarna två. 
Det är en mindre trupp kvar här nu. Det är simmarna som skall till SM som stannar och tränar några dagar till. 
Mattias gjorde ett litet fynd när vi vart och åt. Efter avslutad måltid försvann han en stund för att sedan återkomma med en mjukglass han ordnat sig i maskinen som fanns i serveringen. Strax stod det självklart en kö vid maskinen för att ordna sig en glass. Anton tyckte att glass inte hör till de nyttigheter som bör ätas så han fyllde sin bägare med rivna morötter.

Ja ha det var detta DM, hoppas ni känner att ni har fått inblick i tävlingarna och att ni är nöjda med tävlingarna. Har försökt spegla de väsentliga bitarna från det som händer. Är det någon som tycker det saknas resultat så kan jag meddela att de saknas inte. Har hört att det simmats med mycket bra resultat hela helgen, så resultat löst har det absolut inte varit. 
Nu tränar vi och samlar kraft några veckor så ses vi snart till ett SM på en datorn nära er :)

Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar