Instagram

lördag 11 september 2010

Nu kommer den..

Lördagen börjar med en simtävling för de yngre simmarna. Det är alltid roligt när de yngre simmarna simmar för det är mycket glädje och skojande på kanten dessa dagar. Det är faktiskt så att det finns många simmare som ser riktigt lyckliga ut under loppen också.
När man fotograferar sport är man oftast lite feg och man tänker hela tiden skärpa, frysa bilden, skarp skall det vara. Men det finns tillfälle då oskärpa är toppen fast lite feg är jag för skärpan finns i ansiktet...Det finns tillfällen när man sitter med ett långt objektiv som man skulle vilja vara med och höra vad som sägs på bilden man tar.Sedan piggar det alltid upp när nästa generation kommer och hälsar på på kanten.


Överskriften antyder att det är något som kommer? Det jag har i tankarna är hösten, den regninga delen av hösten har tydligen börjat och vi har hämtat hem båten och husvagnen så vi har tid att njuta av den fina hösten som snart kommer om vi har tur. Tänk efter lite sol, frisk hög luft, träden börjar skifta i fina färger mmmm det kommer att bli fint det.

Hade gott så ses vi vid en dator nära dig.

Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar