Instagram

söndag 3 april 2011

Våren är här


Vårtecken-miljöbrott

Det är en underbar tid vi går till mötes nu snön smälter undan, tidningen skriver om vårtecken mest varje dag. På Ängebacken hade vi föregående vecka ett tran par som kom och landade på ängarna bland fågelskådare och kanadagäss.
Det var inte många dagar om att göra förrän det landade ett kylskåp och bredde ut sina vackra vita dörrar. Detta ensamma kylskåp behövde nu inte vara ensamt så länge utan någon dag senare kom det ännu ett stort vitt skåp och landade bredvid det första skåpet.
Så här i vårens tid naturen har sin gång och även KYLskåp säkerligen känner av vårvärmen börjar tankarna vandra kring detta som brukar hända i naturen… blir det kanske små kylfack snart kanske?
Nu är inte platsen så bra lämpad för denna typen av aktiviteter då det är skolbarnens väg till skolbussen som skåpen har landat på.
Det har tyvärr förekommit olyckor förr med kylskåp och barnslek. Då har denna vackra vår händelse plötsligt blivit något helt annat än en vacker händelse en underbar vår som denna. Plötsligt har det vänt och blivit en sak för någon myndighet som tar hand om fall där personer kan komma till skada.

På den gamla goda tiden inne höll kylskåp ämnen som var mycket farliga att släppa ut i naturen, som tur är har vi i dessa dagar slutat med dessa ämnen i kylskåpen. För naturens skull så hoppas vi att det är nya kylskåp som landat på Ängebackens ängar


Varför lägger man sådan energi och smutsa ner bilen när man kan lämna på tippen

Nu hoppas vi att det är vitsipporna det nästa som sticker upp är på Ängebacken.

Så här blev det i tidningen Bohusläningen här

Hade gott Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar